Selskaber / Desserter

Desserter

TRADITIONELLE DESSERTER af kr 88,00

  • Karamelrand, citronfromage eller fløderand, med traditionelt tilbehør.
  • Crepes Suzette, serveret med friskrørt vaniljeis.
  • Pære belle Helene, serveret med pocheret pære, chokoladesauce og vaniljeis.
  • Tre slags hjemmelavet is, med årstidens bær og frugter.
  • Pandekager med is og sødt.

FORÅRS DESSERTER A KR 98,00

  • Lune pandekager med passionscreme, hvid chokolade parfait og syltede bær.
  • Lun appelsinkage med mandel, citronbavarois og blodappelsinsorbet.
  • Husets desserttallerken med kage, is, mousse og kompot (rabarber efter tilgang)   (tillæg kr 25,00)

SOMMER DESSERTER A KR 98,00

  • Jordbærtryllerier og hyldeblomst.
  • Variation af rabarber som kompot og sorbet med mazarin og vanillecreme.
  • Friske hindbær og sorbet serveret med hvid chokolademousse og gateau marcel.

EFTERÅRS DESSERTER A KR 90,00

  • Små blommedesserter som clafoutis, trifli og parfait.
  • Pære pocheret i hyld serveret med lun chokoladekage og vaniljeiscreme.
  • Vores tiramisu serveret med råsyltede bær og sirup.

VINTER DESSERTER A kr 98,00

  • Trio af chokolade som mousse, kage og is, dertil passionscoulis.
  • Æble i udvalg som kompot, tærte og salat med vaniljeparfait.
  • Rombraiseret ananas med krydret kage, granite og ingefæris.

OSTEDESSERT A kr. 98,00

  • 3 traditionelle oste med druer og friskbagt brød.

OSTEDESSERT A KR 138,00

  • 3 danske gårdoste med tilbehør a sylteting fra kælderen og friskbagt brød.
  • 5 franske oste med tilbehør af sylteting fra kælderen medfriskbagt flutes.

OSTEDESSERT A KR 148,00

  • Det store ostefad med 6-8 danske og franske oste med variation af tilbehør, kiks og friskbagt flutes.
  • Gammelost med fedt og sky, dertil hjemmebagt rugbrød.
Prisen er for minimum 20 couverter
Vi kan undtagelsesvis lave retterne til under 15 couverter
Prisen stiger kr 15,00 per couvert under 20.
Holms ApS | CVR: 10032660 | Algade 60, 5500 Middelfart  | Tlf.: 64410131