Selskaber / Hovedretter

Hovedretter

TRADITIONELLE HOVEDRETTER af kr 195,00

  • Rosastegt kalve culotte, serveret med skysauce, pom anna og bagte rodfrugter.
  • Kalvesteg stegt som vildt, med Waldorff salat, æble, ribsgele, hvide kartofler og vildtsovs.
  • Gammeldags fynsk oksesteg, braiseret i porter, dertil bløde æbler, tyttebær og peberrod.
  • Helstegt svinekam med sprød svær, serveret med brunede og hvide kartofler, rødkål og skysauce.
  • Andesteg af berberiand, serveret med brunede og hvide kartofler, rødkål og sovs. (tillæg kr 40,00)
  • Oksehøjreb med krølfedt, stegt efter ønske med årstidens grønsager. Kartoffel og sovs efter ønske. (tillæg kr 40,00)

FORÅRS HOVEDRETTER A KR 238,00

  • Helstegt lammeryg og braiseret kølle. Dertil ratatouille, stegte hvide asparges og persillesky. (Hvis dansk lam tillæg kr 40,00)
  • Kalveculotte i urter og sprængt bryst frikasse af forårsgrønt og kørvelsauce.
  • Farseret unghanebryst, smørdampet spidskål, honning glaseret rabarber og hønsesky.
  • Rødtunge stegt i majsmel sprødt forårsgrønt, spinat, polenta og mild pimentsauce.

SOMMER HOVEDRETTER A KR 220,00

  • Foiegras farseret unghane, serveret med majsfrikassé, ryste-ribs og kanterelcreme.
  • Rosastegt kalvetykstegserveret med glaseret sommergrønt, nye løg og estragoncreme.
  • Helstegt oksefilet, serveret med lun bønnesalat, syltet tomat og bearnaisesauce.
  • Skinstegt multe, serveret med smørpocherede gulerødder i dild, blomkålssalat og sauce nage med nye urter.

EFTERÅRS HOVEDRETTER A KR 238,00

  • Marineret Vildsvineryg i gremolata, græskar, syrlig kål og svampe sauce.
  • Rosastegt krondyr med bagte persillerødder, efterårssvampe og tørrede tranebær.(tillæg kr 25.00)
  • Helstegt oksefilet selleripure, sprøde løgringe, langtidsbagt tomat og choronsauce.
  • Smørpocheret pighvar serveret med Blomkålssalat og pure, trøffelolie og grøn urtesauce. (tillæg kr 25,00)

VINTER HOVEDRETTER A KR 238,00

  • Langtidsbraiseret gris fra Grambogaard, med æbleflæsk, selleripuré, rosenkål og cidersauce.
  • Honningglaseret canettebryst, Lun rødkålssalat, persillerødder og orangesauce.
  • Helstegt oksefilet med 2 slags løg, stegte svampe og pebersauce.
  • Bagt torsk, Braiseret rødbede, spinat, bacon og mild sennepssauce.
Prisen er for minimum 20 couverter
Vi kan undtagelsesvis lave retterne med til blot 15 couverter
Prisen stiger kr 15,00 per couvert under 20.
 
Holms ApS | CVR: 10032660 | Algade 60, 5500 Middelfart  | Tlf.: 64410131