Selskaber / Natmad og herreretter

Natmad og herreretter

NATMAD A KR 98,00

Couvertantal som hovedmenu.

  • Aspargessuppe med kødboller.
  • Gullashsuppe med flutes.
  • klar suppe med boller.
  • kartoffel/porer suppe med bacon og purløg.
  • hot dogs buffet med det hele.

NATMAD A KR 128,00

Couvertantal som hovedmenu

  • Fransk/italiensk Charcuteriplanke med pølse og paté.
  • Dansk chacuteriplanke med salami, leverpostej, roulade og groft brød.
  • Quiche med laks, parma og urter.
  • Biksemad med bearnaise, rødbede og brød.
  • HOLM's hjemmelavede pizza i flere varianter.

HERRERETTER A KR 190,00

min 20 couverter. (der tillægges kr 15,00 for hver couvert under 20)
Bestilles min. 5 hverdage før arrangementet. Salat kan tilkøbes for kr. 25,00 per couvert.

  • Skipperlabskovs med rødbede, purløg og brød.
  • Biksemad med spejlæg eller bearnaise, rødbede og brød.
  • bankekød med kartoffelmos.
  • Dansk bøf med løg og rødbede.
  • Høns i asparges med butterdejssnitter.
  • sprængt kalvespidsbryst med stuved kål.

 

HERRERETTER A KR 220,00

Min 20 couverter. (Der tillægges kr 15,00 for hver couvert under 20)
Bestilles min. 5 hverdage før arrangementet. Salat kan tilkøbes for kr. 25,00 per couvert.

  • Gule ærter eller grønkålssuppe kogt på let sprængt skank.
  • Brunkål med flæsk og pølse.
  • Osso buco med mos.
  • Hjemmelavet forloren skildpadde med sherry og æg.
  • Benløse fugle med mos.
  • stegt eller paneret flæsk med persillesovs.
  • Wienersnitsel af kalv med ærter og pom sauté. (tillæg kr 20,00)
  • Pandekager med is og et glas solbærrom kr. 98,00.
Holms ApS | CVR: 10032660 | Algade 60, 5500 Middelfart  | Tlf.: 64410131